Om os

HOLDET BAG
Nordic relocation

Nordic Relocation ApS er et professionelt flyttefirma med base i Vejle. Virksomheden blev opkøbt i sommeren 2023 af Dansk Industri & Skadeservice, som har afdelinger i over hele landet. Brian Siig har baseret virksomheden på fagkyndige medarbejdere, med en solid erhvervserfaring indenfor flyttebranchen og facility management. Det betyder at vi favner meget bredt indenfor flyttebranchens alsidige beskæftigelsesområder, og det er vores garanti for vores kunders tilfredshed.

Nordic Relocation prioriterer den gode kundeoplevelse i alle opgaveudførelser, hvilket betyder at du hos os vil opleve en service udover det sædvanlige.

Nordic Relocation bærer værdierne ordentlighed og tryghed, men ordene står alene, hvis de ikke bakkes op af handling. Derfor vil I møde teamet bag Nordic Relocation som anstændige og ordentlige mennesker med øje for detaljen, der yder et serviceniveau i særklasse. Det er vigtigt for os at være tæt på vores kunder, vi har overblikket over processen og er med jer hele vejen, så I kommer godt og sikkert i mål med jeres flytning.

Hos Nordic Relocation passer vi desuden godt på vores medarbejdere, og sørger for at CSR politikken er i orden. Vores dygtige medarbejdere har gennemgået transport- og logistikuddannelsen med speciale i flytning, så uanset hvilke opgaver de kommer ud til, er de fagkyndige og professionelle i deres virke.

Yderligere omsorg som sundhedsforsikring, motionsrum, madordninger og generel ordentlig personale pleje er kutyme hos Nordic Relocation ApS.

 

Bestil et uforpligtende tilbud

Før du træffer beslutningen om, hvem du vil bruge til din flytning, tilbyder vi gerne en gratis og uforpligtende vurdering af din opgave. På den måde kan du få en fornemmelse af vores arbejdsmetoder og priser, inden du beslutter dig.

Har du spørgsmål?

HAR DU SPØRGSMÅL?

SEND EN FORESPØRGSEL

Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål til vores flytteservice

7060 3008