flyttefirma i Vejle

VÆRDISKABENDE LØSNINGER TIL DIN flytning I VEJLE OG OMEGN 

Nordic Relocation er et lokalt forankret flyttefirma, med kontor og udkørsel fra Vejle. Vi tilbyder alle former for privatflytninger i Vejle og omegn – og hos os får du tryghed og ordentlighed med som en selvfølge.

Vi har bevidst valgt at være en mindre lokal flyttefirma i Vejle, så vi kan sikre at alle kunder får den kvalitet og ordentlighed de fortjener – vi er med jer hele vejen, og sørger for at jeres flytning bliver en god oplevelse.

Nordic Relocation er ikke det billigste flyttefirma du kan finde, men vi er til gengæld en af de bedste i Danmark hvor tryghed og ordentlighed er en helt naturlig del af vores hverdag.

Nordic Relocation har mere en 25 års erfaring i flyttebranchen, og vi er taknemmelige for vores fantastiske og engagerede medarbejdere, hvor hjælpsomhed får dig og din familie igennem den forestående flytning på bedst mulig måde.

 

Bestil et uforpligtende flytte tilbud

Før du træffer beslutningen om, hvem du vil bruge til din flytning, tilbyder vi gerne en gratis og uforpligtende vurdering af din opgave. På den måde kan du få en fornemmelse af vores arbejdsmetoder og priser, inden du beslutter dig.

Ofte stillede spørgsmål

ER I FORSIKRET?

Ja vi er forsikret gennem Tryg Forsikring A/S.

HVAD KOSTER EN FLYTNING?

Prisen på en flytning er altid meget individuel, og afhænger af opgavens omgang. Derfor anbefaler vi altid at udfylde vores tilbudsformular. På den måde får vi alle de oplysninger der skal til, for at give så præcist et tilbud som muligt, på netop din flytteopgave.

KAN MAN LÅNE FLYTTEKASSER?

Ja det kan du, og det er helt gratis.

Flyttefirma vejle

Har du spørgsmål?

HAR DU SPØRGSMÅL?

SEND EN FORESPØRGSEL

Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål til vores flytteservice

7060 3008