ERHVERVSFLYTNING

VÆRDISKABENDE OG ANALYTISK FLYTNING FOR VIRKSOMHEDER

Nordic Relocation er specialister i flytning til erhverv og virksomhedsflytninger, hvor I får stor værdi af vores mange års erfaring af større erhvervsflytninger.

Vi har et bredt know how og har særligt ekspertise i driftkalkyler, analytisk og profitabel tilgang for vores kunder i produktions- og administrationsvirksomheder. Vi tilbyder en samlet pakke af kompetent flytterådgivning, og hele den praktiske udførsel af relokationen. Dermed sikrer I jer den absolut bedste forudsætning, hvor budget og nedetid altid er analyseret ned i den mindste detalje.

Nordic Relocation udvikler farveplaner, flyttevejledninger, plantegninger, interviewer jeres direktion og mellemledere så hele processen i relokationen er tydeligt og klart defineret, fra start til slut.

Vi kommer altid ud til et indledende flyttemøde, hvor vi skaber en procesplan over opgaven, der giver jer de bedste forudsætninger for både virksomhed og medarbejdere.

 

Bestil et uforpligtende tilbud på flytning erhverv

Før du træffer beslutningen om, hvem du vil bruge til din flytning, tilbyder vi gerne en gratis og uforpligtende vurdering af din opgave. På den måde kan du få en fornemmelse af vores arbejdsmetoder og priser, inden du beslutter dig.

Har du spørgsmål?

HAR DU SPØRGSMÅL?

SEND EN FORESPØRGSEL

Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål til vores flytteservice

7060 3008