BÆREDYGTIGHED

Flyttefirmaet Nordic Relocation arbejder med bæredygtighed i mange forskellige sammenhænge. Men hvad betyder bæredygtighed, og hvordan kan vi passe på jorden sammen, så vores børn også har gode forhold at leve under?

Hos Nordic Relocation forsøger vi på alle områder at gøre en forskel, og vi arbejder altid ud fra et miljøbevidst perspektiv.

Her er nogle eksempler på vores bæredygtige initiativer:

  • Vores lastbiler bærer de bedste Euronormer som lige nu er Euro 6 +. Herudover så er vores ansatte er særligt opmærksomme og slukker bilen alle steder den holder i tomgang, for at skåne miljøet. Selv de små ting gør en stor forskel for os alle.
  • Vores flyttekasser er FDE mærket, og lavet af genbrugsmaterialer.
  • Flyttekasserne bliver genbrugt mange gange i vores forretning, før de bliver leveret tilbage til genbrug i en ny produktion.
  • Vores arbejdstøj er produceret af Mascot Danmark, som også efterlever de højeste standarter indenfor bæredygtighed.
  • Vi sætter krav til vores samarbejdspartnere og leverandører om forenet bæredygtighed.
  • Affald køres til genbrug og sorteres efter alle forholdsregler.
  • Møbler der for nogle kan virke udtjent, donerer vi efter kundens ønske til at hjælpe organisationer i hele Danmark.

Bæredygtighed skal sikre Nordic Relocation’s behov uden at forringe fremtidige generationers muligheder for at opfylde deres Brundtlandrapport.

 

Bestil et uforpligtende tilbud

Før du træffer beslutningen om, hvem du vil bruge til din flytning, tilbyder vi gerne en gratis og uforpligtende vurdering af din opgave. På den måde kan du få en fornemmelse af vores arbejdsmetoder og priser, inden du beslutter dig.

Har du spørgsmål?

HAR DU SPØRGSMÅL?

SEND EN FORESPØRGSEL

Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål til vores flytteservice

7060 3008